Για τέσσερα χρόνια, οι αρχές του Τόκιο έχουν εγκρίνει νόμους που επιτρέπουν την πώληση ανθρώπινου κρέατος σε εστιατόρια. Οι εγκαταστάσεις αυτές πρέπει να έχουν τα απαραίτητα υγειονομικά πρότυπα.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια όχι και τόσο πολυσύχναστη συνοικία της πόλης, το εστιατόριο «resu Ototo σε shokuryohin», πωλεί όλα τα είδη της ανθρώπινης σάρκας.
Σύμφωνα με έναν επισκέπτη η υφή του εξαρτάται από το μέρος που καταναλώνεται, αφού υπάρχουν μαλακά μέρη, ενώ άλλα όχι και τόσο πολύ. Όσο για τη γεύση, το άτομο αναφέρει ότι είναι σαν να τρώει οποιοδήποτε άλλο κρέας, αφού είναι καρυκευμένο με μπαχαρικά και δεν είναι δυνατόν να αντιληφθεί κανείς τη φυσική του γεύση.
Οι τιμές στο μενού κυμαίνονται από 100 έως 1200 ευρώ.
Υπάρχουν άνθρωποι που πριν πεθάνουν επιτρέπουν την πώληση του κρέατος τους ως κατανάλωση.
Όσοι επιθυμούν να πουλήσουν το κρέας τους πρέπει να υποβληθούν σε αυστηρή διατροφή για να αποφευχθεί η υποβάθμιση του «προϊόντος».
πηγές:
http://www.extraterrestreonline.com.br/2017/11/toquio-abre-o-primeiro-restaurante-de.html
http://www.boatos.org/mundo/restaurante-carne-humana-toquio.html
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου