Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ…ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ…ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!! ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!


Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα!!!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ…ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ…ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!!
ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!
Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και
άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα.

Πριν λίγες εβδομάδες, το βρετανικό Channel 4 μετέδωσε μια εκπομπή που σόκαρε το βρετανικό κοινό. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της παρουσίασης διαφόρων “παράξενων ειδών τέχνης”, παρουσίασε την “τέχνη” ενός Κινέζου που δεν ήταν άλλη από …την βρώση νεκρών εμβρύων! Σωστά διαβάσατε, ο συγκεκριμένος “καλλιτέχνης” κυριολεκτικά τρώει μωρά. Μάλιστα, για να “νομιμοποιήσει” την πράξη του λέει ότι η Βίβλος δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται η …κατανάλωση νεκρών εμβρύων.
Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις από οργανισμούς προστασίας της κοινωνίας και της οικογένειας, και άλλους, το κανάλι προχώρησε με την παρουσίαση της φρικιαστικής αυτής εκπομπής.
Το ίδιο έθιμο “ανθεί” τελευταίως και στην Ιαπωνία, όπου νεκρά μωρά ή έμβρυα μπορούν να αγοραστούν σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 10000 και 12000 μιας και είναι …”πεντανόστιμα” στην σχάρα. Ακόμα, πωλούνται …συσκευασμένα σε βαζάκια σε υπεραγορές.
Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης. Διεφθαρμένη, βρώμικη, μακριά από ήθη, αξίες και έθιμα, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες. Αυτή είναι η κοινωνία που προσπαθούν να μας επιβάλουν, γιατί περί επιβολής πρόκειται, μια και το Channel 4 πρόβαλε την εν λόγω εκπομπή χωρίς την συγκατάθεση του κοινού και ενώ εκρεμμούσαν προσφυγές σε δικαστήριο.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ), ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.

ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΠΡΩΤΑ

ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ


ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ

ΠΛΥΣΙΜΟ.



ΤΡΩΕΙ


ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!


ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ


ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ !!

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ
ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!


********************************


2o AΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Times Σεούλ
μεταφραση google
Κινέζοι τρώνε σούπα μωρών για σεξ
Μια πολιτική μωρό κατηγορείται για δολοφονία μωρά στην Κίνα.


Ένα ανθρώπινο μωρό γίνεται σε σούπα για σεξουαλική δύναμη στην Κίνα.
Μερικοί Κινέζοι είναι γνωστό ότι τρώνε τα μωρά, και η είδηση, η οποία έχει κυκλοφορήσει μέσω του διαδικτύου και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι συγκλονιστικό τον κόσμο.


Μια έκθεση e-mail που έλαβε η Times Σεούλ επιβεβαίωσε ότι η είδηση ​​με πολλές ζωντανές και τρομακτικές εικόνες από ανθρώπινα έμβρυα και τα έμβρυα που γίνονται σε μια σούπα για ανθρώπινη κατανάλωση.


Η έκθεση πήγε. Μια πόλη στη νότια επαρχία της Canton(Guangdong), τώρα είναι στο επίκεντρο. Κινέζοι λαοί εκεί απολαμβάνουν το μωρό φυτικά σούπα να αυξήσει τη συνολική υγεία και την αντοχή και τη δύναμη της σεξουαλικής απόδοσης ειδικότερα.


Το κόστος σε κινεζικό νόμισμα είναι περίπου Rs 2.000 (το οποίο είναι περίπου 4.000 δολάρια ΗΠΑ).

Ένας διευθυντής εργοστασίου έδωσε συνέντευξη και ο ίδιος κατέθεσε ότι είναι αποτελεσματική γιατί είναι ένας συχνός πελάτης.

Είναι μια λιχουδιά οποία είναι ακριβά βότανα που προστίθενται για να βράσει το μωρό με κρέας κοτόπουλου για οκτώ ώρες.


Επεσήμανε την δεύτερη γυναίκα του δίπλα του. Είναι 19 ετών. Η 62-year-old man κατέθεσε ότι κάνουν σεξ καθημερινά.

Μετά από αναμονή για μια-δυο εβδομάδες, πήρε το δημοσιογράφο στο εστιατόριο, όταν ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του εστιατορίου ότι η πλεονάζουσα σούπα πλευρών (τοπική κωδικός για σούπα μωρό) ήταν πλέον διαθέσιμα.


Αυτή τη φορά, ένα ζευγάρι που έχει ήδη δύο κόρες αποφάσισε να διακόψει το παιδί μετά τη λήψη επιβεβαίωσης ότι ήταν ένα άλλο κορίτσι. Το μωρό ήταν ήδη πέντε μηνών.


Τα μωρά που είναι κοντά στο να γεννιούνται και πεθαίνουν κοστίζει φυσικά 2000 το νόμισμα της Κίνας. Οι αποτυχημένες αυτές κοστίζουν μερικές εκατοντάδες στο νόμισμα της Κίνας.

Τα ζευγάρια που δεν θέλουν να πουλήσουν τα νεκρά μωρά, πλακούντες μπορεί να γίνει δεκτή και για μερικές εκατοντάδες.


Ένα τοπικό δημοσιογράφο ήταν εισηγμένες όπως λέει ότι αυτό είναι το πρόβλημα που προκύπτει από την κινεζική, λαμβάνοντας πάρα πολύ προσοχή στην υγεία ή το μπούμερανγκ αποτέλεσμα όταν η Κίνα εισήγαγε ένα παιδί σε μια οικογενειακή πολιτική.

Αυτό ειδεχθή εγκλήματα αυξάνονται από το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Κινέζων άνθρωποι προτιμούν να έχουν αρσενικά μωρά και οι φτωχές οικογένειες καταλήγουν να πωλούν γυναίκες τα μωρά τους.

Dead babied μπορούν να αγοραστούν στην Ταϊβάν για $ 70 για να χρησιμοποιηθεί ως ψητά εδέσματα.

Times Σεούλ









http://sklantzithres.blogspot.gr/
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 σχόλια:

  1. Τρωνε παιδακια οι ψυχανωμαλοι για να τους κανει επαρση η τσουτσουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....δυστυχώς τα γνωρίζω αυτά....για μωρά...σκύλους...γάτες...τα ζώα τα βαζανίζουν πριν τα φάνε για να τους κάνει 'κούκου' ο 'μπούφος' που διαθέτουν...που φυσικά δεν συμβαίνει αυτό...δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα με το 'πουλί' σου ανεγκέφαλε αηδιαστηκέ Κινέζε...εύχομαι να πάψει πια αυτή η άθλια κατάσταση με θύματα μωρά και ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δε συμβαίνει μόνο στην Κίνα αλλά απ άκρη σ άκρη της γης στην ελίτ κοινωνία, στην νέα τάξη που προσπαθουν να μας επιβάλουν κ εμεις ακόμη καθόμαστε στους καναπέδες μας και διαπραγματευόμαστε... Τι; δεν ξέρω τι διαπραγματευόμαστε αντί να βγουμε στους δρόμους με ότι διαθέτει ο καθένας και να τους γδαρουμε

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΚΟΥΡΩΣΕΙ. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι οτι πιο αηδιαστικο εχω δει. Να σας κατσει στον λαιμο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝ ΟΨΗ!! ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΟΜΙΩΣΟΥΜΕ ΤΕΤΕΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελεος!!!!! Ουτε τα σκυλια δεν τρωνε τα παιδια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελεος!!!!! Ουτε τα σκυλια δεν τρωνε τα παιδια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΛΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ. ΗΡΘΕ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ (ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ) ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κορεσμός......φταιει για Όλα....τι άλλο θα δούμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί δεν τρώνε ποντίκια, αρουραίους και φίδια και προτιμούν να τρώνε νεκρά έμβρυα ισχυριζόμενοι ότι αυξάνονται οι σεξουαλικές τους επιδόσεις; Σε κάποια χώρα σε εκείνη τη γεωγραφική περιοχή οι πελάτες κάποιων εστιατορίων παραγγέλλουν ζωντανά πηθικάκια, τα οποία αλυσοδένουν στα τραπέζια τους. Μετά σπάνε τα κεφαλάκια τους και τρώνε το μυαλό τους ή πίνουν το αίμα τους. Γιατί επιτρέπονται αυτά τα αίσχη; Δεν υπάρχουν νόμοι σε εκείνες τις χώρες, δεν υπάρχει αστυνομία να μαζέψει αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα και να δώσει ένα τέλος στον εξευτελισμό της ανθρώπινης φυλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ !!!! ( ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΥΜΊΖΕΙΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΝΩΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ "ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ".. ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΟΠΤΙΚΉ ΓΩΝΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΕΣΧΟΣ... ΕΜΠΟΡΕΎΜΑΤΑ ΨΥΧΩΝ ΤΟ ΑΠΆΝΘΡΩΠΟ ΕΊΔΟΣ.. ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΣΑΙ (ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ) ΕΝΩ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ ΤΑ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΉΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ... ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΡΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΡΕΣΗ.. ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΊΔΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΕΩΣ... ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως αν βγάλεις τον άνθρωπο από αυτόν τον πλανήτη όλα θα δουλεύουν τέλεια.μηπως εμείς είμαστε το μόνο λάθος;;;

      Διαγραφή
  14. Απορο με όλα αυτά που έχω ακούσει και έχω δει... έχω σοκαριστεί δεν αισθάνομα... Τώρα έμεινε να δούμε πως τρώνε και τα σκατα!!!!
    🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν πιστεύω σε αυτά που βλέπω....😱😱
    Είναι face
    Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΠΟΣ '40 ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ Μ.Κ.Ο. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ πολ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT