Tο ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη) σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

ΘΡΗΝΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ.... ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ τα εγκλήματα της ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...Βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι αγνοουμένων στο λιμάνι της Κερύνειας – Θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματα της η Τουρκία!!


Βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι αγνοουμένων στο λιμάνι της Κερύνειας – Θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματα της η Τουρκία !
 

Η Ερευνητική Επιτροπή για Αγνοούμενα Πρόσωπα θα αρχίσει σύντομα τη διερεύνηση δημοσιεύματος της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα» για δύο ομαδικούς τάφους Ελληνοκυπρίων, οι οποίοι αγνοούνται από τον Ιούλιο του 1974, στην Κερύνεια, σύμφωνα με δήλωση του Ελληνοκύπριου εκπροσώπου στην Επιτροπή, Νέστορα Νέστορος.


Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο κ. Νέστορος ανέφερε ότι αρχικά η Επιτροπή θα επικοινωνήσει με τον διευθυντή της εφημερίδας, Σενέρ Λεβέντ, που υπογράφει το ρεπορτάζ, και εάν είναι δυνατό, και με το άτομο, το οποίο έδωσε τη μαρτυρία για τον τάφο στην Κερύνεια.
 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η μαρτυρία αφορά Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους, οι οποίοι είχαν μεταφερθεί στο λιμάνι της Κερύνειας με τελικό προορισμό τα Άδανα της Τουρκίας και εκεί φέρεται να τους δολοφόνησαν άγρια και να τους έθαψαν. Τουρκοκύπριος, ο οποίος βρισκόταν εκεί για να ρίξει μπετόν, ανέφερε στην «Αφρίκα» ότι το 1974 ήταν 17 ετών και ο στρατός του είχε αναθέσει, μαζί με άλλους, να ρίξουν μπετόν στον δρόμο προς το λιμάνι της Κερύνειας, προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση σε αυτό.
 

Επίσης, ο κ. Λεβέντ υποστηρίζει ότι στον κήπο της Μονής του Αποστόλου Βαρνάβα, στη Σαλαμίνα, βρίσκεται ο μεγαλύτερος ομαδικός τάφος και διερευνάται ο ισχυρισμός ότι τα λείψανα μετακινήθηκαν. Σημειώνει, δε, ότι η δολοφονία του δημοσιογράφου Κουτλού Ανταλί, πριν από 20 χρόνια, ενδέχεται να σχετίζεται με το γεγονός ότι διερευνούσε αυτήν την υπόθεση.
 













ΠΗΓΗ
SHARE

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

θέλω να δώσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία καιπολλοί περισσότεροι την ζωή τους για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να υπάρχουμε εμείς σήμερα ως Έθνος και πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ….

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ? ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα μην πληρωσει ακριβα η Τουρκια τα εγκληματα της ! Οσο πληρωσε και στο Παρελθον με τους Αρμενιους , τους ποντιους και αργοτερα τους συριους και τους κουρδους ! Τελικα Οι οθωμανοι είναι οι κυριως αιτιοι των εγκληματων αυτων αλλα εχουνε ισχυρούς προστατες και διαπλεκόμενα συμφερωντα με τις μεγαλες ( εγγυητριες δυναμεις ) ! Ποιος θα τολμησει να τους κατηγορησει για τα εγκληματα τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά οι φήμες ,διαδόσεις και οι ανωνυμες μαρτυρίες επιβεβαιωνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπομονή......θα πάθουν δυστυχώς μεγάλο κακό.....θα την πληρώσουν και αθώοι....πρέπει ομως, έχουν κάνει και κάνουν ακόμα μεγάλο κακό....και θα πληρώσουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Αιμα θελη παντα αιμα ...δυστηχως..(παρατηρηστε οτι οπου εχη γινη ατυχημα γινετε συνεχεια και αλλο και αλλο).Δυστυχως και Ευτυχως οι Τουρκοι θα πληρωσουν για αυτα τα Εγκληματα.....στο μελλον γιατι μπορη οι πολιτικοι να κανουν πισω Αλλα Αλλοι εχω πη πολακις Εχουν Αλλα Σχεδια γιατι δεν Υπεγραψαν Τιποτα και θα Επαναφερουν τα πραγματα.στο.πριν το 1974 καθεστως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Why not say they were Jewish victims...this way we can have some war crime trials.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ τους έβρισα στο φβ και μπλοκαρησαν οι καριοληδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Τουρκία μονο ποινικό μητρώο έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

by click4money

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 24-11-2011 ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ Άρθρο 120 ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Δ.Ν.Τ. ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ L-172 ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΕΟΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ ΕΠΟΣ '40 ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΙΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΙΧΩΡ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΑΤΤΙΛΑΣ Μ.Κ.Ο. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΤΗΡΙΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑΖΙ ΝΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΡΚΗΖΟΜΑΙ... Π.Α. Π.Ν. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ Παναγιώτης Δαρίβας ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ε. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ πολ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ? ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΡΟΪΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΡΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ANUNNAKI CHEMTRAILS CIA EURO HAARP ILLUMINATI INTERNET ISIS J.F.K. LEFTHY NASA PKK STEΑLTH UCK UFO WEHRMACHT